parallax background
 

Hvad kan vi hjælpe dig med?


Om du vil have din virksomhed på nettet, starte en webshop, vil øge salget ved at kommunikere med dine kunder på de social medier, skabe et online brand eller ranke højere i Google, så kan vi hjælpe dig med det og meget, meget mere.

 
Skærmbillede 2016-06-24 kl. 00.49.11

Hjemmeside præcis som du vil have den, brugervenlig og mobilvenlig.

Fra 2.795 DKK inkl. moms

Læs mere

Vi udvikler WordPress hjemmesider, som både er moderne, brugervenlige og mobilvenlige. Vi har leveret hjemmesider til at fra renserier til telemarketing bureauer til klubber og meget mere.

Vores effektive workflow, 24/7 support og ubegrænsede ændringer og rettelser, gør at du altid får lige præcis hvad du vil have. Først når du er 100% tilfreds, er vi færdige med din opgave.

 
Skærmbillede 2016-06-24 kl. 15.20.41

Webshop som er salgsoptimeret og mobilvenlig

Fra 5.795 DKK inkl. moms

Læs mere

Vi bruger en kombination af et CMS ved navn WordPress og en udvidelse ved navn WooCommerce. Ved denne kombination får vi en masse brugbare hjemmeside funktioner og et solidt, skalerbart og fleksibelt e-handelssystem.

Vores effektive workflow, 24/7 support og ubegrænsede ændringer og rettelser, gør at du altid får lige præcis hvad du vil have. Først når du er 100% tilfreds, er vi færdige med din opgave.

 
Sociale Medier

Sociale medier få råd eller lad os administrere dit content

Fra 1.195 DKK inkl. moms

Læs mere

Vi rådgiver om sociale medier, og administrerer vores kunders profiler. Du kan altså både få hjælp og du kan outsource din profil/profiler til os, så du ikke behøves at bruge din tid på det.

Vi hjælper dig med at komme igang, vi opgradere din profil/profiler, vi supporterer, vi vedligeholder, vi rådgiver og maksimerer dit udbytte af din profil/profiler.

 
webshopogseo

Søgemaskineoptimering så dine kunder kan finde dig og din virksomhed

Fra 2.895 DKK inkl. moms

Læs mere

Skal din kunde kunne finde din virksomhed? Så skal din hjemmeside eller webshop søgemaskineoptimeres.

Vi hjælper med søgemaskineoptimering efter budget. Om det bare er meta søgeord eller om det er linkbuilding, sitemap m.m. så kan vi hjælpe dig med at gøre det nemmere for dine kunder at finde dig.