parallax background
 

Webstyle leverer webløsninger i form af hjemmesider, webshops, sociale medier og SEO.
Vi går meget højt op i kundetilfredshed og god service, og har derfor bl.a ubegrænsede ændringer & rettelser ved udvikling af webløsning.

 

Det rareste webbureau i hele Danmark. Måske endda hele verdenen.

Din virksomhed & dig fortjener den bedste webløsning.

Og det er princippet Webstyle er bygget på. Vi er først færdige, når du er 100% tilfreds med resultatet.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Webstyle.dk
Hjulets Kvarter 392 D
5220 Odense SØ

+45 2036 5582

info@webstyle.dk

 

Webstyle er en sammentrækning af "web med stil" og er din garanti for stilsikre webløsninger.


Webstyle IVS er et webbureau i Odense, grundlagt i 2016 af Mikkel Jensen

Jeg startede min rejse med webløsninger, med et meget ambitiøst job ved erhvervshjemmesider, på min første dag vidste jeg intet om webudvikling, og bare en uge senere, havde jeg opsat min første WordPress hjemmeside.

Efter det flyttede jeg til Odense, og her arbejdede jeg med webudvikling, online marketing og fotografi som freelancer. En kunde gav mig et job ved hans webbureau, og efter 2 måneder blev jeg fyret, efter at jeg spurgte om min løn som 16 dage efter den 1. stadig ikke var udbetalt. Ugen efter fik jeg mine første 3 kunder, alle som havde været rigtig glade med mit arbejde, men som ikke var tilfredse med min chef.
Og ugen efter det, startede jeg Webstyle IVS.

Portrætfoto fra Juni 2016 i London af Rasmus Jensen

Her er en anden del af firmaets historie som var lidt tidligere: Den 11. Juni 1998 blev jeg født ind i denne verden, og 62 dage senere blev det oprindelige Webstyle etableret af Susanne Jessing som arbejdede med design og fremstilling af hjemmesider til andre virksomheder. Og i 2016 bliver domænet Webstyle.dk overdraget af Susannne til mig, Mikkel Jensen.