parallax background
 

Hjemmeside


Skal din virksomhed have ny hjemmeside? Vi hjælper dig med at nå dine kunder med en brugervenlig, mobilvenlig hjemmeside, som først er klar når du er 100% tilfreds med den.

 
Skærmbillede 2016-06-23 kl. 15.31.19

Mobilvenlig hjemmeside til telemarketing bureau

Få en hjemmeside udviklet i WordPress, det mest kendte og anvendte CMS

Fra 2.795 DKK inkl. moms

Året er 2016 og der findes i dag omkring 1 milliard hjemmesider, og vi bruger en meget stor del af vores dagligdag på internettet. Kunderne har forladt butikken og klikket ind på internettet i stedet.

Der er derfor rigtig mange kunder at fange med en hjemmeside. Og endnu flere kunder med en moderne, mobilvenlig og brugervenlig hjemmeside. Du har 59 sekunder til at give dine kunder hvad de leder efter på din hjemmeside, og derfor skal din hjemmeside være simpel, nem og hurtig.

Webudvikling har ændret sig meget siden 1991 da den første hjemmeside blev offentliggjort, der var der ikke noget der hed brugervenlige hjemmesider eller mobilvenlige hjemmesider. Men i dag kommer det med som en selvfølge når man får udviklet en hjemmeside, for hvis en hjemmeside ikke er brugervenlig eller mobilvenlig, så mister man størstedelen af kunderne.

Vi udvikler WordPress hjemmesider, som både er moderne, brugervenlige og mobilvenlige. Vi har leveret hjemmesider til at fra renserier til telemarketing bureauer til klubber og meget mere.

Vores effektive workflow, 24/7 support og ubegrænsede ændringer og rettelser, gør at du altid får lige præcis hvad du vil have. Først når du er 100% tilfreds, er vi færdige med din opgave.

Skærmbillede 2016-06-24 kl. 00.48.55

Minimalistisk showcase af kaffe & te

Skærmbillede 2016-06-24 kl. 00.49.11

Moderne hjemmeside til rebranding af et renseri